BİLECİK / BOZÜYÜK - Bozüyük Borsa İstanbul Anadolu Lisesi

OKUL MÜDÜRÜMÜZÜN GÖREVE BAŞLAMA MESAJI

Okul Müdürümüz Sayın Ayhan PINAR'ın Göreve Başlama Mesajı

Değerli Mesai Arkadaşlarım, Kıymetli Veliler, Sevgili Öğrenciler;

Okul Müdürü olarak atandığım Bozüyük Borsa İstanbul Anadolu Lisesi'nde 01/08/2023 tarihi itibariyle göreve başlamış bulunmaktayım.  Bozüyük İlçesinin önemli eğitim kurumlarından biri olan  bu okulun müdürü olarak aranızda bulunmak benim için bir onurdur.

Yeni görev; yeni heyecan ve yeni hizmet demektir. Bu zor ve bir o kadar onurlu görevi yaparken en büyük güvencem sizlerin manevi desteği olacaktır. Karşılıklı dayanışma, işbirliği ve özveriyle öğrencilerimiz için güzel şeyler ortaya koyacağımıza, yoğun bir emekle ve ekip ruhu içerisinde hizmet edeceğimize inancım tamdır.

Dünyamızın en muhteşem, en karmaşık ve en önemli varlığı olan insanın "Mutluluk, sağlık ve refah içinde  kaliteli yaşaması" en  temel hedefidir. Bu nedenle insanlarımıza, velilerimize ve sevgili öğrencilerimiz için çalışmak öncelikli görevimizdir. Geleceği kurmak çabası içinde, sürekli gelişimi ve değişimi takip ederek her alanda kalite ve başarı asıl hedefimiz olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle 2023-2024 eğitim öğretim yılının tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını temenni eder, saygılar sunarım.

Ayhan PINAR

Bozüyük Borsa İstanbul Anadolu Lisesi Müdürü